Choux

36 jaar alweer! En dat moest natuurlijk gevierd worden! Elk jaar geven mijn vriendin en ik elkaar een diner cadeau bij een restaurant naar keuze. Dit jaar was mijn keuze gevallen op Choux.

In de eerste instantie waren wij allebei sterk aan het twijfel over Choux, omdat de keuken met name groenten geori├źnteerd is. Wij houden namelijk van een lekker stukje vlees of vis… Na verschillende recensies te hebben gelezen en onze vriend Jaimie van Heije om advies te hebben gevraagd hebben we toch de beslissing genomen om te reserveren.


Eenmaal aangekomen bij Choux wist ik al meteen dat we een goede keuze hadden gemaakt. De ambiance is ongedwongen, de bediening is buitengewoon professioneel, de wijnen (sappen en sake) zijn verassend en het eten is onvergetelijk!

De sommelier van dienst (ik meen David) heeft ons een geweldige avond bezorgd. Als liefhebber van natuurwijnen heeft hij onze visie en kennis verrijkt met een aantal verassingen. Daarnaast waren alle gerechten (7 gangen) stuk voor stuk om je vingers bij af te likken. En gelukkig kregen we niet alleen maar groenten. Het was een mooie balans tussen vis, vlees en groenten.

Choux staat vanaf heden hoog op ons lijstje en zal nog lang op het lijstje blijven staan. Wij verheugen ons nu al op een volgende avond bij Choux!

Hierbij onze highlights van de avond:

Ravioli met biet en hennep

Forel

Langoustine

Eend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.