Choux

36 jaar alweer! En dat moest natuurlijk gevierd worden! Elk jaar geven mijn vriendin en ik elkaar een diner cadeau bij een restaurant naar keuze. Dit jaar was mijn keuze gevallen op Choux.

In de eerste instantie waren wij allebei sterk aan het twijfel over Choux, omdat de keuken met name groenten geori├źnteerd is. Wij houden namelijk van een lekker stukje vlees of vis… Na verschillende recensies te hebben gelezen en onze vriend Jaimie van Heije om advies te hebben gevraagd hebben we toch de beslissing genomen om te reserveren.

Lees verder

Jaimie van Heije

Inmiddels heeft deze jonge chef zijn plek verworven in de culinaire wereld. Wat een genot is het om bij Jaimie aan tafel aan te schuiven!

Jaimie heeft een aardige staat van dienst; Apicius, Oud Sluis en Ron Blaauw. Van de laatst genoemde heeft hij het restaurant in Ouderkerk aan de Amstel overgenomen. En niet zonder succes, de zaak zit meestal tot de nok gevuld. Jaimie heeft zijn eigen draai gegeven aan het interieur en de decoratie. De ‘beruchte’ artiest Selwyn Senatori heeft zijn creativiteit losgelaten op de witte muren in het restaurant.

Lees verder